eeuwenoude therapie

VoetreflexPlus is een prachtige behandelvorm die er vanuit gaat dat alle organen en systemen in zones onder onze voeten geprojecteerd zijn. Deze zones zitten ook op de handen en in de oren. Door de meridianen en de bijbehorende accupunctuur punten te behandelen in combinatie met de juiste reflexzones op de voeten spreek je het zelfgenezend vermogen aan. Met voetreflex Plus passen we technieken toe op zowel de Westerse als Chinese wijze.

Het is een eeuwenoude therapie die zijn bewezen heeft.

Warme groet,
Desiree Muljono.

Contact
Email: info@feet2happinez.nl

Alle diensten die wij aanbieden bij Feet2Happinez zijn uitgezocht met de grootste aandacht voor uw klachten en welzijn. Door persoonlijke aandacht willen wij bereiken dat onze klanten zich prettig voelen waardoor de kansen toenemen dat de klachten verdwijnen.

Op zoek naar een manier of behandeling waardoor u weer terug in balans komt, lekker in uw vel zit en de pijn en klachten verminderen? Wij gaan graag het gesprek aan want dat is onze passie!

VoetreflexPlus therapie
Burn Out en voetreflexologie
Fibromyalgie en voetreflexologie
Voetreflex na kanker
Therapeutische Wellness massages
Voetreflex preventief
Pollariteitsmassage
Energetische arm massage
Energetische been massage
Aura massage

Hot Stone Been en voetmassage
Ontspanningsmassages
Energetische Massages
Metamorfose Massage
Chakra Massage
Zonnevlecht
Orthomoleculaire ondersteuning en adviezen
Aanvullende adviezen voeding
Moxalamp

Ambulante behandelingen

Feet2Happinez begrijpt dat het niet altijd mogelijk is om naar onze praktijk te komen. Graag denken wij hierin mee door een bezoek aan huis of aan een zorginstelling te plegen. Hierdoor hopen wij het obstakel weg te nemen die de gang naar een behandeling belemmerd.

Bij een groter aantal aanmeldingen en/of tijdens een activiteitenmiddag komen wij met meerdere personen zodat iedereen die dit wenst behandeld kan worden.

Evenementen

Regelmatig staat Feet2Happinez op evenementen.
Leuk om te doen en fijn om mensen te laten ervaren wat VoetreflexPlus kan betekenen.

Waar kunt u ons zoal vinden?

Gezondheidsbeurs
Healthy Fest
Huishoudbeurs
Dag voor de vrijwilligers Gemeente Roosendaal
Thebe

feet2happinez_desiree

Desiree Muljono is de oprichster van Feet2Happinez.
De grote drijfveer is bruggen bouwen. Bruggen tussen de reguliere en complementaire gezondheidszorg.

Steeds meer artsen zijn zich ervan bewust dat verschillende vormen van gezondheidszorg elkaar kunnen aanvullen. Uiteraard zijn er medicijnen voor een klacht of ziekte maar hier houdt het niet op. "Alleen een pilletje is te kort door de bocht." aldus Desiree.

"Regulier is het lastig om chronische klachten te behandelen. Door reguliere en complementaire geneeswijze samen te voegen zijn er hele mooie resultaten te halen". Hier ligt ook de passie en missie van Desiree en Feet2Happinez.

Desiree spreekt uit ervaring. Zelf was ze 30 jaar ernstig ziek.
"Niets aan te doen."
"U moet er mee leren leven" of
"U moet alleen nog maar leuke dingen doen..." kreeg ze steeds te horen.

Het kan dus anders.

Desiree Muljono

Onze locaties

Haydnstraat 16
Halsteren

Lindebaan 4B
Bergen op Zoom
(Ons Zentrum)

✆ 06-54320892

In mijn praktijk is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik vind het erg belangrijk dat je je prettig voelt zodat we op een ontspannen manier samen kunnen werken aan jouw klachten en welzijn. Mijn passie is om je met zorg en aandacht weer terug in balans kan brengen waardoor je weer lekker in je vel zit, pijn en klachten doen verminderen of zelfs doen verdwijnen.

beyuna en Feet2Happinez

Door de interesse in gezondheid en passie om het maximale uit het leven te halen is Desiree ook betrokken bij Beyuna.
Bij toeval kwam Desiree terecht bij Beyuna door de ziekte en revalidatie van haar man. Beyuna is een bedrijf met natuurlijke hoogwaardige voedingsupplementen.

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: 'Inside Out'. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

Artsen zijn nog altijd onder de indruk van het herstel van haar man. Daarnaast verdwenen de bijwerkingen sneller dan verwacht.

Benieuwd naar het assortiment en wat Beyuna voor jou kan betekenen? Klik hier.